Stalddør med sideparti

Søger du en stalddør med sideparti? Så er du kommet til det rette sted. Hos Staldinventar.dk skræddersyer vi stalddøre med sideparti i den højeste kvalitet. Du kan vælge imellem flere forskellige varianter, hvor du har mulighed for at vælge stalddøre med eller uden harlekin-vindue samt med eller uden gitter. Vores stalddøre med sideparti kommer enten i hårdttræ eller lærketræ, der begge er hårdføre og slidstærke materialer.

Udforsk vores 4 forskellige varianter af stalddøre med sideparti nedenfor og se, hvorvidt vi har en model, der passer til dine behov og ønsker. Uanset hvad du foretrækker, finder du den rigtige model for dig her hos os, så det er bare om at gå på opdagelse. Vi leverer din skræddersyede stalddør indenfor kun 4-5 uger.

12 varer

Faldende orden
pr. side

STALDDØRE MED SIDEPARTI I HÅRDTTRÆ ELLER LÆRKETRÆ

Hos Staldinventar.dk har du mulighed for at skabe lige præcis den stalddør med sideparti, du ønsker, skal være i din stald og huse din hest. På nuværende tidspunkt tilbyder vi forskellige stalddøre, hvor du har mulighed for at designe dem, som du finder bedst passende for dig. Vi vil så på baggrund af dine ønsker skræddersy døren til dine behov. Du kan derfor købe flere forskellige stalddøre med sideparti, men hvor du måske har designet dem anderledes, som fx en med harlekinvindue og en anden i lærketræ med gitter.

Når du skal have en stalddør, er der flere elementer, som du kan vælge imellem. Du skal bl.a. vælge den ønskede bredde, højde, samt hvorvidt den skal leveres med eller uden harlekinvindue eller gitter, hvilket form for lukketøj (fjederpåvirket lås el. ruko lås) den skal leveres med, og om den åbner højre eller venstre ud. Du skal derfor have fat i målebåndet, før du kan skræddersy din dør. Det er vigtigt, at du er meget præcis i dine opmålinger, så du er garanteret at modtage stalddøren i det rette format. Sammen med os har du mulighed for at skabe en helt unik stalddør med sideparti, som passer til dine behov og staldmål. 

VÆLG IBLANDT VORES ANDRE STALDDØRVARIANTER

Foruden vores stalddøre med sideparti, så har vi også andre staldvarianter, som du kan vælge imellem, der måske passer bedre til din smag. Her kan du bl.a. få en almindelig stalddør, hvor der ikke er sideparti, som ved denne sides model, samt 2-delte stalddøre og 2-fløjet staldporte, der er en markant større variant. Der er altså stor sandsynlighed for, at du kan finde netop den stalddør, du er på udkig efter.

STALDINVENTAR.DK ER DIN LEVERANDØR AF STALDLØSNINGER

Hos Staldinventar.dk kan vi være din totalleverandør af skræddersyede staldløsninger, hvor vi udover stalddøre også producerer hestebokse og staldvinduer.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores stalddøre med sideparti eller nogle af vores øvrige sortimenter. Vi besvarer med glæde spørgsmål og guider dig i dit valg, hvis du er i tvivl. Ring til os på tlf. +45 97 12 73 94, skriv via vores mail [email protected] eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hos Staldinventar.dk har mere end 30 års erfaring i branchen, så tøv endelig ikke med at kontakte os.