Priser hestebokse plast

Hvis du er på udkig efter en hesteboks til din hest, kan du helt sikkert finde den helt rigtige løsning for dig her hos Staldinventar. Vi har et stort udvalg af hestebokse i forskellige materialer herunder plast, så du kan finde en, der passer til dit staldmiljø og din hest. Alle vores hestebokse er i høj kvalitet og til favorable priser, men især vores hestebokse i plast er et sikkert valg!

Før i tiden var det oftest træ, der blev brugt i stalde på vægge og som opbygningen af hesteboksene. Træ er et smukt materiale, hvis man husker at vedligeholde det med tiden – ellers kan det både se tørt og kedeligt ud. Derfor er det en klar fordel for dig at investere i en hesteboks af plast, da de glatte plastikoverflader ikke skal slibes og males, men derimod blot skal rengøres med en højtryksrenser en gang årligt for at være i en perfekt stand.

36 varer

Faldende orden
pr. side

KØB HESTEBOKSE I PLAST I FORSKELLIGE MÅL 

Hos Staldinventar kan du få skræddersyede specialløsninger, så du kan finde lige den hesteboks i plast, der passer til din hest og dit staldmiljø. Vi har både hestebokse i standardmål og specialmål, så vi har noget til enhver smag og enhver stald. Du kan vælge, om du ønsker staldinventar med lodrette rør eller vandrette rør, alt efter hvad du bedst kan lide. Du kan også vælge højde og længde på hesteboksen, samt hvilken side døren til hesteboksen skal være i. Med andre ord er det altså muligt for dig at få lige den hesteboks i plast, du drømmer om.

Vores hestebokse opfylder naturligvis alle de kriterier, en hesteboks skal opfylde ifølge lovgivningen om at holde heste. Derved kan du være sikker på at investere i din hests sikkerhed med vores hestebokse. Kriterierne mindsker også risikoen for, at din hest og dig kommer til skade, når I befinder jer i boksen.

Foruden vores holdbare hestebokse i plast har vi også hestebokse i andre materialer, så vi har en til enhver smag. Gå på udkig i udvalg af hestebokse i plywood, lærk og hårdttræ, hvis du er interesseret i en hesteboks af træsorter. Vi har også Economic-modeller til dig, som ønsker en hesteboks til den absolut billigste pris og stadig med den høje kvalitet.

STALDINVENTAR – VI SKRÆDDERSYER TIL DIG!

Udover vores hestebokse har vi hos Staldinventar alt, hvad du måtte have brug for til dit staldmiljø. Se vores store udvalg af staldtilbehør i form af bl.a. fodertrug og drikkekopper til dine dyr. Du kan foruden vores hestebokse også skræddersy dit ideelle staldvindue eller din stalddør hos os. Nemmere bliver det ikke at skabe det rigtige staldmiljø for dine dyr og dig! 

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af hestebokse eller vores andre produkter, har du naturligvis mulighed for at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe til os på 97 12 73 94, ved at sende en mail til [email protected] eller ved at skrive til os via vores kontaktformular. Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!