Hestebokse economic

Vil du have Danmarks billigste danskproducerede hesteboks uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så har vi hos Staldinventar helt sikkert noget for dig! Vi har nemlig et godt udvalg af Economic-hestebokse, som helt sikkert vil falde i din smag. 

Gå ikke glip af muligheden for at købe en hesteboks til en fordelagtig pris. Tag et kig på vores udvalg af fronter og sidestykker til Economic-modellerne og se, om det ikke kunne være en løsning for dig. Køb Economic-hestebokse hos Staldinventar i dag!

4 varer

Faldende orden
pr. side

FÅ DANMARKS BILLIGSTE HESTEBOKSE HER 

Det er ikke blot, når du køber Economic-modellen, du får flere fordele hos Staldinventar. Economic-hesteboksene giver dig nemlig mulighed for at skræddersy din hesteboks, så den bliver helt, som du ønsker. Når du køber din Economic-hesteboks skal du bl.a. vælge, hvorvidt du foretrækker vandrette eller lodrette rør på både hesteboksens front og sidestykke. Dette er blot et spørgsmål om stil og smag, og om hvor meget du ønsker, din hest skal kunne se ud fra hesteboksen. 

Du skal samtidig vælge, om døren til Economic-hesteboksen skal være i venstre eller højre side, ligesom du skal angive den ønskede længde. Dermed åbner du op for muligheden for hhv. at kunne placere din hesteboks de fleste steder og samtidig kunne have flere heste inde i den samme boks. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at få en hesteboks, der sikrer det bedste staldmiljø for dine heste. Vores hestebokse opfylder nemlig alle kriterierne, som en hesteboks skal opfylde ifølge lovgivningen!

Hos Staldinventar har vi naturligvis også andre hestebokse end vores Economic-modeller. Vi forhandler hestebokse i et væld af materialer som lærk, hårdttræ, plywood og plast, så vi har en til enhver smag og ethvert behov. Tag også et kig på vores hestebokse i løsdrift, der giver dig mere fleksibilitet. Gå på opdagelse i vores store sortiment og se, hvilken hesteboks der vil passe dig og din hest bedst.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER OVER HESTEBOKSE ECONOMIC

Specifikationer for design og montering

Specifikationer for stål

Specifikationer for træ

Opluk i skydedør er standard

Alle rammer er 40 x 40 stålprofiler

15 mm vandfast plywood-plade

Foderhul ved lodrette rør

Lodrette rør 25 x 25 profilrør

Pladen skæres og monteres af kunden

Alle beslag og bolte medfølger

Vandrette rør 1’’

 

 

Port skinner og dobbelt ruller (500 kg)

Leveres varmgalvaniseret

 

STALDINVENTAR – DIN FORHANDLER AF HESTEBOKSE! 

Har du spørgsmål til nogle af vores hestebokse eller vores øvrige produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. 97 12 73 94 eller skrive til vores mail [email protected]. Vi bestræber os altid på at vejlede dig, så du kan finde den hesteboks, der passer bedst til dig!