Staldmåtter til heste

Staldmåtter kan være med til at optimere staldmiljøet, da de gør, at både dyr og mennesker får en mere sikker omgang i stalden. Staldmåtterene beskytter altså både dig og din hest mod skader, da de bl.a. er skridsikre samt skånsomme for leddene. Hos staldinventar.dk tilbyder vi flere forskellige staldmåtter til heste, hvor du eksempelvis kan få en måtte i naturgummi, der er super nem at montere. Derudover tilbyder vi også måtter i en lækker kvalitet, der er specialfremstillet til brug i hestebokse og dyretransporter. Køb dine staldmåtter til heste hos os og få nogle produkter i en lækker kvalitet til suveræne priser.

1 vare

Faldende orden
pr. side

Gummimåtter til hestebokse og løsdrift

Staldmåtter er et godt staldinventar til din hesteboks, da de både skaber tryghed, sikkerhed og komfort. Trygheden og sikkerheden opleves i form af, at måtterne er mere aflastende og skridsikre end et normalt betongulv. Hertil er de skånsomme mod hestens led og forebygger samt beskytter din hest mod benskader. Også til løsdrift er staldmåtter fordelagtige, da de beskytter mod fugt og kulde nedefra. Hertil er måtterne nemme at rengøre, så du har mulighed for at opretholde en god hygiejne og minimere problemer med en sur stråle og muk.

Hos Staldinventar.dk kan vi altså i høj grad anbefale dig at supplere enten din hesteboks eller løsdrift med staldmåtter. 

Kontakt os for nærmere råd og vejledning

Her hos Staldinventar.dk har vi mere end 30 års erfaring med levering af diverse staldinventar. Vi har derfor en bred indsigt i branchen, og af den grund hjælper vi dig også hellere end gerne, hvis du sidder inde med spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vores mission er, at vores kunder skal ende ud med de helt rigtige produkter til deres staldmiljø, så hestene derude kan få en så optimal og behagelig hverdag som muligt. Derfor at du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvilket du kan gøre ved at ringe til os på tlf. 97 12 73 94 eller sende en mail til [email protected]. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.