Alle videoer

Kort om os

Her kan du se en lille video om Midtjyden Staldinventar

Opmåling af hestebokse

I denne lille video kan du se hvordan man måler op til hestebokse. Det vigtige at bide mærke i er at sidestykker gå ud mellem fronter og fylder 4 cm.

Er du det mindste i tvivl om du har gjort det helt rigtigt så giv mig et kald på 97 12 73 94

Opmåling af stalddøre og staldporte

I denne video kan du se hvordan du måler helt perfekt op til stalddøre og staldporte. Når du bestiller en dør ved os er det ALTID karmmålet vi skal bruge til at producerer efter. 

Bemærk at Døre og porte skal ud og sidde glat med facaden så det kan åbne 180 grader.

Hvis det er helt sort snak med karmmål og højre venstre ud så giv mig et kald på 97 12 73 94, vi finder altid en god løsning.

Opmåling af staldvinduer

Se her hvordan du måler op til staldvinduer, det er nemt og hurtigt. På samme måde som Stalddøre er det karmmålet vi skal bruge, altså hulmål minus fugen rundt om vinduet.

Bemærk at vinduer skal ud og sidde glat med facaden så det kan åbne 180 grader.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 97 12 73 94

Test af 6 mm hærdet glas

Her tester jeg 6 mm hærdet glas med en hammer, denne lille video gør sig bedst med lyd, fordi man godt kan høre at jeg banker igennem.

Det jeg prøver at vise, er at selvfølgelig godt kan smadre et 6 mm hærdet glas, men der skal en hel del til, som jeg ser det er der ingen chance for at hesten smadre det med hovedet. Hvis uheldet er ude kan i se at der ikke kommer nogen skarpe glasskår.

Vores historie

Her kan du se en kort video om Midjydens historie

Bestilling på hjemmeside

Sådan bestiller du nemt på www.staldinventar.dk