I standardstørrelse

Er du ved at bygge stalden om, eller skal du til at bygge den op helt fra ny, så har vi hos Staldinventar.dk lige det, du skal bruge. Heste har samme behov og nysgerrighed omkring omverdenen som os mennesker, og derfor skal de ikke snydes fra at kunne kigge ud. Med vores staldvinduer i adskillige standardstørrelser giver du dem mulighed for netop det.

Du kan vælge mellem 3 forskellige staldvinduestørrelser, hvor du så skal beslutte, om de skal produceres med eller uden gitter. Læs meget mere om staldvinduerne ved at klikke på de enkelte varianter eller tilgå vores side med information om vores staldvinduer. Søger du derimod staldvinduer i specialmål, så kan vi selvfølgelig også være dig behjælpelige.

5 varer

Faldende orden
pr. side

KØB DINE STANDARDSTALDVINDUER MED ELLER UDEN GITTER

Fælles for vores staldvinduer i standardstørrelse er, at de leveres galvaniseret og med kraftige justerbare hængsler, der kan monteres både som højre- og venstrehængt. Staldvinduerne er designet således, at du har mulighed for, at de kan stå på klem eller åbnes hele 180 grader, så hesten kan stå med hovedet ude af vinduet, når den står i hesteboksen.

Vores standardstaldvinduer åbnes udefra med en kraftig snaplås, som er fjerdepåvirket. Når du modtager vores staldvinduer, bliver de alle leveret med forborede huller for montage, skruer og låsebeslag til mur for at gøre det lettere for dig at montere dem. Uanset om du vælger at købe staldvinduerne med eller uden gitter, så leveres de med hærdet glas, hvilket der er en stor fordel. Hvis uheldet skulle ske og vinduet bliver knust, så smuldrer vinduet på samme måde som en bilrude. På den måde undgår du, at glasset forårsager stor skade, som hvis det var en termorude, hvor glasskårene er knivskarpe.

STALDVINDUERNES STANDARDSTØRRELSER

Som allerede nævnt så lagerfører vi staldvinduerne i 2 forskellige standardstørrelser, hvor du har mulighed for at købe dem med eller uden gitter. Vores størrelser er på:

  • B 94 x H 78 cm med gitter
  • B 94 x H 78 cm uden gitter
  • B 118 x H 78 cm med gitter
  • B 118 x H 78 cm uden gitter.

HOS STALDINVENTAR.DK TILBYDER VI SKRÆDDERSYEDE LØSNING

Sammen med vores skræddersyede løsninger kan du skabe de bedste forhold og forudsætninger for din hests trivsel i hesteboksen. Derfor går vores skræddersyede løsninger også længere end blot vores staldvinduer, men også vores hestebokse og stalddøre. Du kan sammen med os skabe de rammer, som din hest fortjener. Søger du en komplet løsning har vi også et stort udvalg af hestebokse og stalddøre.

Hvis du har spørgsmål til vores staldvinduer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde spørgsmål og guider dig i dit valg, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst i dit staldmiljø. Ring til os på tlf. 97 12 73 94 eller skriv til os via mail [email protected] eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi håber meget at høre fra dig!