Priser hestebokse lærk

Er du på udkig efter en ny hesteboks til din stald? Hos Staldinventar.dk finder du hestebokse i flere modeller, så du er sikret noget, der passer til dig og din hest. Hestebokse i træ ser smukt ud og passer godt ind i stalden, men du kan risikere, at siderne ikke holder så længe, da heste ofte er glade for at bide i træet. Dette har vi med vores hestebokse i lærk dog løsningen på.

Vælger du en hesteboks i lærk får du nemlig en træsort, som heste oftest afholder sig fra at bide i. Dermed kan du få en hesteboks i lærk, som tager sig smukt ud i din stald, men som stadig er praktisk og funktionel. Sørger du for regelmæssig rengøring vil en hesteboks i lærk desuden holde i mange år. Det er dog en god idé at give træet olie, da det vil forlænge holdbarheden og bevare den smukke glød, som træsorten lærk er kendt for..

18 varer

Faldende orden
pr. side

FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING I LÆRKETRÆ TIL DIT STALDMILJØ

Når du handler hos Standinventar.dk, kan vi tilbyde skræddersyede specialløsninger, så du kan få det mest optimale staldmiljø til dig og din hest. Udover vores standardmål har vi nemlig også specialmål, så du kan få en hesteboks, der passer ind i lige præcis din stald.

I vores sortiment finder du også hestebokse i løsdrift. Det betyder, at du kan udnytte din staldplads bedst muligt ud fra dine behov og muligheder, hvis du eksempelvis får behov for at rykke rundt inde i din stald. Vores vægge og døre til hesteboksen kan ligeledes skræddersyes til dine behov. Hos Staldinventar.dk kan du dermed skabe de allerbedste betingelser for dig og din hest. Går du rundt med en helt bestemt idé til indretningen af din hesteboks eller stald, kan vi derfor helt sikkert finde den perfekte løsning til dig.

Er du interesseret i hestebokse i andre materialer, kan du med fordele tjekke vores øvrige udvalg af hestebokse i plywood, hårdttræ samt plast. Er du på udvalg efter en hesteboks til den bedst mulige pris, kan du også finde vores Economic-modeller til virkelig skarpe priser, hvor vi godt tør give prisgaranti. Uanset hvad du vælger, er du hos Staldinventar.dk naturligvis sikret en høj kvalitet, hvor sikkerheden er i top, så du kan passe godt på din hest.

HOS STALDINVENTAR.DK KAN DU ALTID FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING I DIN KØBSPROCES

Vi har hos Standinventar.dk mere end 30 års erfaring og kan derfor tilbyde dig kompetent vejledning til dit staldmiljø, uanset om det gælder vores udvalg af hestebokse, staldvinduer eller stalddøre.

Vi holder af den nære kundekontakt og vil derfor med glæde besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde det rette produkt eller specialløsning til netop dine behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, enten via tlf. 97 12 73 94, på vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!