Alm. stalddøre

Har du brug for en almindelig stalddør i den absolut højeste kvalitet, der fås på markedet? Så er Staldinventar.dk det helt rigtige sted at starte. Vi forhandler nemlig et væld af stalddøre, herunder almindelige stalddøre til dit staldmiljø. Der findes mange forskellige typer stalddøre på markedet, men her på siden finder du de 4 mest populære og almindelige typer. Alle vores døre er produceret af de dygtigste, danske smede i landet. 

Kig endelig nærmere på de 4 populære stalddøre nedenfor og find din favorit. Er du mest til hårdttræ eller lærketræ, stalddøre, der dækker helt for, eller nogen, hvor kun halvdelen dækker åbningen? Uanset hvad du foretrækker, finder du den rigtige for dig hos os, så det er bare om at gå på opdagelse. Vi leverer din stalddør inden for kun 4-5 uger.

12 varer

Faldende orden
pr. side

STALDDØRE MED ELLER UDEN VINDUE TIL GODE PRISER 

Du har mulighed for at skabe lige den stalddør, du ønsker, med vores udvalg her på siden. For selvom vi kan tilbyde 4 forskellige almindelige stalddøre, har du mulighed for at forme dem, lige som du ønsker. Vores stalddøre kan nemlig vælges hhv. med eller uden vindue og med eller uden gitter. Det kan også være, at du ønsker en type stalddør et sted i stalden og en anden type et andet sted – og det har du rig mulighed for at få hos Staldinventar.dk.

Du har udover muligheden for at vælge mellem stalddøre enten med eller uden vindue samt med eller uden gitter også selv mulighed for at navigere mellem et væld af forskellige højder og bredder på døren. Derudover skal du vælge mellem to forskellige lukketøjer og vurdere, om stalddøren skal åbnes højre eller venstre ud. Skab en helt unik stalddør og start hos Staldinventar.dk i dag.

SE VORES STORE UDVALG AF ANDRE STALDDØRE

Hos Staldinventar.dk kan du udover vores almindelige stalddøre også få andre døre, så du kan finde den, der passer lige til dit behov. Du kan nemlig få stalddøre, som er 2-delte, stalddøre med sideparti samt 2-fløjet staldporte. Du kan altså med stor sandsynlighed finde lige den stalddør, du er på udkig efter. Ovenstående stalddøre kan også, som vores almindelige stalddøre, vælges enten med eller uden vindue samt med eller uden gitter.

For vores øvrige stalddøre gælder det samme som ved de almindelige – du kan nemlig vælge mellem de to smukke materialer, hårdttræ og lærketræ. Skab en rød tråd i stalden og gå efter den samme trætype, du allerede har, eller vær modig og skab unikke udtryk ved at blande de flotte træsorter sammen.

STALDINVENTAR.DK DÆKKER DIG IND TIL STALDEN 

Stalddøren er en essentiel del af stalden, men med døren alene er du ikke nået helt i mål. Heldigvis har vi hos Staldinventar.dk alt det, du skal bruge til stalden. Vores staldvinduer fås i standardstørrelser og specialstørrelser, så du kan helt sikkert finde det rigtige for dig. Staldtilbehøret dækker over alt fra trillebøre og spande til fodertrug og drikketrug, så kig endelig nærmere på det store udvalg og find lige det, du skal bruge. 

Hvis du har spørgsmål til vores almindelige stalddøre, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde spørgsmål og guider dig i dit valg, hvis du er i tvivl. Ring til os på tlf. +45 97 12 73 94, skrive til os via mail [email protected] eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om vores stalddøre, hvis du ønsker det. Vi hos Staldinventar.dk har mere end 30 års erfaring i branchen, så tøv endelig ikke med at kontakte os.