Priser løsdrift

Leder du efter en løsning til din stald, hvor staldpladsen kan blive udnyttet optimalt, samtidig med at du har mulighed for at rykke det hele rundt, hvis der opstår situationer, hvor det er nødvendigt? Hos Staldinventar kan du få lige netop dette med vores hestebokse i løsdrift! Med hestebokse i løsdrift har du mulighed for at bygge din stald op, så det passer til dine behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg af hestebokse i løsdrift og se, om der kunne være noget, der falder i din smag. Hestebokse i løsdrift giver dig ikke blot mere fleksibilitet med indretningen i din stald – de giver også dine heste mere frihed og mulighed for mere kontakt med hinanden. Hestebokse i løsdrift er altså en fordelagtig løsning på flere områder!

13 varer

Faldende orden
pr. side

INDRET STALDEN EFTER HESTENES BEHOV MED LØSDRIFT 

Når du køber hestebokse hos Staldinventar, tilbyder vi dig skræddersyede specialløsninger, så du kan få lige den hesteboks, du drømmer om. Du vælger selv den ønskede højde og længde på hesteboksen, ligesom du selv angiver, hvorvidt du ønsker, at døren til hesteboksen skal være i venstre eller højde side. Du har desuden mulighed for at vælge, hvilket materiale du ønsker din hesteboks i, og her kan du vælge mellem flere forskellige.

Vi tilbyder både hestebokse i løsdrift i hårdttræ, lærk, plywood og plast, så der er et materiale til enhver smag og ethvert behov. Hvert materiale har hver sin fordel, men fælles for alle er, at hesteboksene tager sig smukt ud i alt lige fra træ til plast! Det er bare op til dig at vælge, hvilket materiale der falder bedst i din smag.

Hvis du er interesseret i en hesteboks til den absolut billigste pris, men stadig med den høje kvalitet for øje, kan du med fordel tage et kig på vores Economic-modeller. Alle vores bokse opfylder naturligvis alle kriterierne, som hestebokse skal opfylde ifølge lovgivning om at holde heste. Derfor kan du med sikkerhed investere i bokse hos os!

STALDINVENTAR HAR DIN IDEELLE HESTEBOKS 

 Se vores udvalg af staldvinduer og stalddøre, som du kan få skræddersyet ligesom vores hestebokse. Fleksible løsninger til dig hele vejen!

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af hestebokse eller vores øvrige produkter, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du kan ringe til os på 97 12 73 94 og få en uforpligtende snak om hestebokse i løsdrift, ligesom du kan skrive til vores mail [email protected] eller skrive til os via vores kontaktformular. Tøv endelig ikke med at kontakte os!