Special størrelser

Hos Staldinventar.dk leverer og producerer vi både staldmaterialer i almindelige størrelser og specialstørrelser, og dette gælder naturligvis også vores staldvinduer. Derfor behøver du ikke at lede længere, hvis du er på udkig efter et vindue i specialstørrelse til stalden. Uanset hvordan dit projekt lyder, og hvordan vinduet skal være formet, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få det rette specialvindue. 

Udforsk de mange forskellige mål i både højde og bredde vi tilbyder nedenfor og se, om vi har de helt rigtige mål, du har i tankerne. Hvis du ønsker andre mål end dem, du kan se her på siden, er du velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig i mål med dit specialvindue til stalden.

1 vare

Faldende orden
pr. side

DANSKPRODUCEREDE SPECIALVINDUER TIL STALDEN 

De staldvinduer, vi producerer, har 3 funktioner. Enten kan de være lukkede, stå på klem eller være åbne 180 grader. Det er altså op til dig at vælge mellem de 3 løsninger. Den sidste mulighed med et vindue, der kan være 180 grader åbent, kan være en god mulighed for heste, da de så kan stikke deres hoveder ud af hesteboksen og orientere sig.

Vores staldvinduer i specialmål spænder bredt, hvilket giver dig mulighed for at få lige det vindue, du ønsker. Vi kan tilbyde en bredde og længde på vinduet, der spænder hele 80 cm, og så kan du vælge, om du ønsker gitter på vinduet eller ej. Vores vinduer i specialmål kan leveres til dig inden for blot 4-5 uger, så du skal ikke vente længe på dit specialdesignede staldvindue.

FIND OGSÅ VINDUER I STANDARDSTØRRELSER 

Er du interesseret i andre staldvinduer end dem i specialmål, har du også mulighed for at få det her hos Staldinventar.dk. Vi har nemlig også staldvinduer i staldardstørrelser, som de fleste kender, der alle kan åbnes på vid gab, så hestene har mulighed for at kigge ud. Disse staldvinduer kan også vælges med eller uden gitter, ligesom de også fås i flere forskellige størrelser. Vi sørger for, at du har mulighed for at få lige det staldvindue, du står og mangler – uanset om det er et vindue i standardstørrelse eller i specialmål.

VI KAN TILBYDE PRODUKTER TIL DIT STALDMILJØ 

Vi kan træffes på tlf. 97 12 73 94, via vores mail [email protected] eller kontaktformular, hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores vinduer i specialstørrelser. Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget, eller har spørgsmål angående specialmålene. Du må også meget gerne ringe for en uforpligtende snak angående vores staldvinduer – vi har mere end 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert hjælpe dig i mål med dit specialvindue.