2-delt stalddøre

Leder du efter en nem og praktisk løsning, når det gælder stalddøre? Så skal du kigge nærmere på vores 2-delte stalddøre her hos Staldinventar.dk. Vores 2-delte stalddøre giver dig den optimale indgang til stalden, da du både kan åbne enten den øverste del, nederste del af døren eller begge dele på én gang. Stalddørene er ovenikøbet lette at betjene, hvilket giver dig en komplet og god stalddør.

Kig nærmere på vores udvalg af stalddøre nedenfor og find den rette for dig. Vores stalddøre fås både i hårdttræ og lærketræ, så alt efter hvilken træsort du bedst kan lide, eller hvad du i forvejen har implementeret i stalden, kan du vælge derefter. Stalddørene er bygget i et yderst holdbart materiale og produceret i Danmark, så du kan være sikker på at investere i høj kvalitet. Vores 2-delte stalddøre leveres inden for kun 4-5 uger.

12 varer

Faldende orden
pr. side

DET ER NEMT SELV AT MÅLE OP

Se vore lille video, så er du er du helt klar til selv at måle op til dine nye stalddøre.

Alt du skal bruge, er 

en tommestok, blyant og papir. 

 

1. Beregn først karmmålet, 
ved at måle murhullet udvendigt 
fra mur til mur.

2. Træk derefter 2-3 cm fra bredden 
og 1-1,5 cm højden for at give plads til fuger.

karmmål bredde = hulmål - 2-3 cm til fuge

Karmmål højde = hulmål – 1-1,5 cm til fuge

Der skal normalt ikke være fuge ved gulvet.

FORM DIN UNIKKE 2-DELTE STALDDØR 

Vores 2-delte stalddøre fås både med og uden gitter, så her har du også mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til dit behov. Vi har samtidig gjort det nemt for dig at finde lige præcis den 2-delte stalddør, der er optimal for din stald. Når du har valgt hvilken træsort, du ønsker, skal du angive den ønskede bredde og højde, om døren skal åbne venstre eller højre ud, og hvordan lukketøjet på døren skal være. Med andre ord har du altså mulighed for at forme din unikke 2-delte stalddør, lige som du ønsker. Det er bare om at tage de påkrævede mål, så du kan få din holdbare dør til stalden.

De 2-delte stalddøre vil dine dyr helt sikkert elske, da de giver masser af lys i stalden. Samtidig kan du åbne den øverste del af døren, uden at dyrene kan komme ud af stalden. Stalddørene giver altså både mulighed for at få en god ventilation i stalden og bidrager med lys, hvilket helt sikkert vil være fordelagtigt for både dyrene og dig.

KIG NÆRMERE PÅ VORES ØVRIGE STALDDØRE 

Hos Staldinventar.dk kan du også få andre former for stalddøre end vores 2-delte stalddøre. Ofte har stalde brug for flere forskellige døre, da de hver især kan opfylde forskellige behov. Du kan derfor med fordel også kigge nærmere på vores almindelige stalddøre, stalddøre med sidepartier eller 2-fløjede staldporte, som alle kan bidrage med forskellige fordele. Fælles for alle dørene er, at de fås i enten hårdttræ eller lærketræ og i flere varianter. Det er altså gældende for alle vores døre, at du selv har mulighed for at forme din helt unikke stalddør.

STALDINVENTAR.DK STÅR TIL RÅDIGHED 

Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af stalddøre, er du mere end velkommen til at kontakte os her hos Staldinventar.dk. Giv os et kald på tlf. 97 12 73 94 eller skriv til vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular, så vender vi hurtigt muligt tilbage til dig. Hvis du kunne tænke dig en uforpligtende samtale om vores stalddøre, står vi til rådighed og vil meget gerne hjælpe dig videre. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os.