Priser hestebokse hårdttræ

Leder du efter en smuk og stærk løsning til en hesteboks? Så er en hesteboks i hårdttræ det helt rigtige valg for dig. Hos Staldinventar.dk kan du få hestebokse i flere forskellige materialer og til priser, alle kan være med på – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vores hestebokse i hårdttræ er dog uden tvivl det kvalitetsbevidste og mest eksklusive valg for hesteejeren, da det vil pryde staldmiljøet med det smukke træmateriale.

Hårdttræ er et materiale, der med en smule vedligehold og kærlighed vil holde sig smukt mange år ud i fremtiden. Du kan behandle hesteboksene i hårdttræ med olie, som udover at forlænge holdbarheden også bidrager med en smuk glød i træet. Selvom staldmiljøer ofte bærer præg af praktiske funktioner frem for æstetik, så mener vi hos Staldinventar ikke, at du behøver at gå på kompromis med din hesteboks’ udseende!

19 varer

Faldende orden
pr. side

KØB MARKEDETS BEDSTE HESTEBOKSE MED HÅRDTTRÆ 

Vi hos Staldinventar har gjort det nemt for dig, for her på siden kan du se de mange muligheder, du har ved køb af en hesteboks. Du kan skræddersy din hesteboks, så den passer til dine behov og din hest. Du kan både vælge mellem vandrette og lodrette rør, alt efter hvad du foretrækker, ligesom du kan vælge, hvilken side døren til hesteboksen skal være i. Dette er en klar fordel, da vores hestebokse dermed vil passe ind de fleste steder.

Alt efter hvilken race din hest er, og hvor gammel den er, kan hestes højder variere en del, og derfor har vi hos Staldinventar også gjort det muligt for dig at vælge mellem flere forskellige mål på hesteboksens højde og længde. Ved at vælge mere længde på hesteboksen kan du samtidig have flere heste i boksen – hvis du f.eks. har en hest med et føl. Hos Staldinventar stræber vi konstant efter at sikre det bedste staldmiljø for dine heste, og med vores hestebokse i hårdttræ kan du være sikker på at få en hesteboks, der vil glæde din hest og dig langt ud i fremtiden.

Udover vores hestebokse i hårdttræ forhandler vi også hestebokse i andre materialer som plast, lærk og plywood. Det er bare op til dig at vælge, hvilket materiale, du ønsker din hesteboks i, og hvad der vil passe bedst til din hest. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på få en hesteboks i høj kvalitet!

STALDINVENTAR HAR ALT TIL DIT STALDMILJØ 

Hos Staldinventar har vi alt, du har brug for til dit staldmiljø. Du kan bl.a. få staldvinduer og stalddøre, som du også kan få skræddersyet, så de passer perfekt til din stald og dine dyr. 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores skræddersyede løsninger, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. 97 12 73 94 eller via vores mail på [email protected]. Vi bestræber os altid på at vejlede dig på bedste vis, så du kan finde den hesteboks, der passer bedst til dig.