Frostfrie drikketrug

Hos Staldinventar.dk kan du finde vores gode udvalg af frostfrie drikketrug, så dyrene i dit langbrug altid kan tilgå vand selv i frostgrader. Det er vigtigt at investere i frostfrie drikketrug i samme forbindelse, som når du køber almindelige drikketrug, da du så kan implementere vandforsyning både inde og ude i landbruget. Alle vores frostfrie drikketrug er produceret i en høj kvalitet og i slidstærke materialer, så trugene holder i mange år.

Tag et kig i vores gode udvalg af frostfrie drikketrug nedenfor og find den eller de, der passer bedst til dit staldmiljø. Alle drikketrugene er specielt udviklet til kreaturer i løsdrift, så uanset hvilket drikketrug du vælger, så kan du være sikker på at investere i absolut god kvalitet. Tilbyd dine dyr lækkert og tempereret vand hver gang – også når frosten melder sig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

FROSTFRIE DRIKKETRUG FRA LA BUVETTE TIL VINTERMÅNEDERNE 

Du finder to forskellige slags frostfrie drikketrug her på siden, og de er begge fra det anerkendte brand, La Buvette. La Buvette tager ansvar for både miljøet og kvaliteten af deres produkter, så du kan investere med god samvittighed. Den ene variant af La Buvettes drikketrug kan rumme 75 liter og er frostfrit ned til minus 25 grader, når truget benyttes af mindst 15 kreaturer. Derudover kan drikkekaret forsyne op til 40 kreaturer, når tørsten melder sig.

Vi har også en anden variant af drikketrug fra La Buvette, der kan indeholde 40 liter og forsyne op til 20 kreaturer. Dette drikkekar er desuden frostfrit ned til minus 20 grader, når truget bruges af mindst 15 kreaturer. Med de to frostfrie drikketrug fra La Buvette er du sikret hygiejnisk og tempereret vand både sommer og vinter, ligesom de begge er lette at rengøre. Trugene er begge helt isolerede, så de er frostfrie hele vejen igennem. Godt nok kan der blive koldt i Danmark om vinteren, men dyrenes vandforsyning fryser aldrig til med La Buvettes frostfrie drikketrug.

Hos Staldinventar.dk har vi naturligvis også drikketrug til vandforsyningen indendørs, så dyrene kan slukke tørsten både inde og ude i landbruget. Du kan finde en bred vifte af forskellige typer drikketrug i flere materialer, størrelser og farver hos os, så du kan få det mest optimale for dig og dine dyr. Det er bare at gå på opdagelse!

VI HOLDER DIT STALDMILJØ VED LIGE MED TILBEHØR 

Her hos Staldinventar.dk har vi alt til at holde dit staldmiljø kørende. Se bare vores øvrige udvalg af staldtilbehør som fodertrug og fodervogne, der sikrer dine dyr de bedste forhold, når de skal fodres. Vi har også tilbehør i form af høhække, trillebører og spande, så du aldrig skal mangle noget til stalden. Med andre ord sørger vi hos Staldinventar.dk for, at du ikke går ned på udstyr til dagligdagen i stalden. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores staldtilbehør. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 97 12 73 94 eller ved at skrive til vores mail info@staldinventar.dk. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få det rette tilbehør med hjem. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, så du får kyndig vejledning, når du kontakter os.