Frostfri Drikkekop

Drikkekopper er uundværlige, når man driver et landbrug med dyr, da dyrene skal have mulighed for at slukke tørsten efter behov både ude og inde. Derfor har vi hos Staldinventar.dk et stort udvalg af frostfrie drikkekopper, så dyrenes vandforsyning kan klares udenfor – selv i det danske, frostklare vejr. De fleste dyr kommer udenfor hele året rundt, og derfor kan det være en fordel at implementere vandforsyning der, så dyrene ikke behøver at bevæge sig indenfor til formålet hver gang.

Kig nærmere på vores sortiment af frostfrie vandkopper nedenfor og find den eller de, der passer bedst til dit staldmiljø. Vi har kopper i flere forskellige størrelser og udformninger. Uanset hvilken drikkekop, du vælger, kan du være sikker på at investere i en høj kvalitet, som holder i mange år fremover.

11 varer

Faldende orden
pr. side

FROSTFRIE VANDKOPPER TIL HESTE M.FL. FRA LA BUVETTE 

Her på siden kan du finde alle vores modeller af frostfrie drikkekopper og det nødvendige tilbehør, der skal til for at holde drikkekopperne frostfrie. Flere af vores drikkekopper er fra La Buvette, som sikrer dig høj kvalitet. La Buvette tager ansvar for både miljø og kvalitet, så du kan købe deres produkter med god samvittighed. Alle kopperne har en god kapacitet, så mange kreaturer kan drikke samtidigt, og de har naturligvis også indbyggede varmelegemer.

Ingen frostfri vandkop uden transformere, der kan tilføre varme til kopperne, så de kan bevare en høj temperatur i frostgrader. Derfor har vi hos Staldinventar.dk et væld af transformere med forskellige varmelegemer, som passer til hver deres frostfrie kopper på siden. Så når du køber din vandkop, skal du huske at købe den transformer, der passer til koppens varmelegeme.

Vi forhandler også forskellige størrelser monteringsrør fra La Buvette, der også gør det muligt at holde vandtilførslen til drikkekopperne frostfri, så det er muligt at få vand i al slags vejr. Monteringsrørene er isolerede med isoleringsskum indeni og er i et kraftigt materiale, nemlig polyethylen. Du kan både få monteringsrør, som er velegnet til nedstøbning i nybygninger, og rør, der passer til eksisterende bygninger. Så uanset om din stald er nybygget eller har eksisteret i mange år, så kan du få et rør, der passer til dit staldmiljø.

STALDINVENTAR.DK SØRGER FOR VANDFORSYNING 

Foruden frostfrie drikkekopper har vi hos Staldinventar.dk selvfølgelig også drikkekopper, der er velegnede til indendørs brug uden indbyggede varmelegemer. Vi har også et stort udvalg af drikketrug, der fås både som regulære og frostfrie, alt efter hvad du foretrækker. Du kan være sikker på at finde al den vandforsyning hos os, du har brug for.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores sortiment af frostfrie drikkekopper eller øvrige sortiment, skal du være velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 97 12 73 94 eller skrive til vores mail [email protected]. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og du vil derfor være sikker på at få lige den hjælp, du har brug for. Vi glæder os til at hjælpe dig med at optimere din vandforsyning i al slags vejr.