Drikketrug

Er du på udkig efter drikketrug til dit landbrug? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Staldinventar.dk forhandler vi et godt udvalg af staldtilbehør og herunder drikketrug, som gør det nemt for dine dyr at tilgå vand, når behovet opstår. Alle vores drikketrug er produceret i slidstærke materialer, så du kan være sikker på at investere i god kvalitet og have dine drikketrug i mange år fremover, når du køber hos os.

Vi forhandler drikketrug i flere forskellige størrelser, materialer og farver, så der er en til enhver smag – og dette gælder både for dig og for dine dyr. Vi har bl.a. drikketrug fra de anerkendte mærker La Buvette og OK PLAST, så du kan få drikketrug fra nogle af de førende på markedet. Her på siden kan du også finde drikketrug, der er specielt udviklet til kreaturer i løsdrift, så gå på opdagelse nedenfor og find din favorit.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

KØB DRIKKETRUG MED SVØMMER HER 

Er du interesseret i drikketrug, der skal monteres på vægge i stalden, så kig nærmere på to af vores drikketrug fra La Buvette. Drikketrugene har begge indbygget svømmer og kan indeholde hhv. 25 og 90 liter vand, så det er op til dig at vurdere, hvilken løsning der vil være bedst for dig og dine dyr. Begge drikketrug er lavet af slagfast polyethylen og har en galvaniseret monteringsramme på bagsiden, ligesom de har skvulpekant og renseprop i bunden. Så er du helt dækket ind, når trugene skal tømmes og rengøres.

Vi forhandler også drikketrug fra La Buvette med svømmer, der er specielt udviklet til kreaturer i løsdrift. Dette drikketrug er fremstillet i kraftig polyethylen, så det kan holde til vind og vejr. Drikketruget er stort og kan indeholde 145 liter, så flere dyr kan drikke samtidig, når behovet melder sig. Vær dog opmærksom på, at truget ikke er frostsikret med varmelegeme til de kolde vintermåneder.

Fra OK PLAST har vi drikketrug, som er placeret på et kraftigt metalstativ, der er udført i 3 mm varmgalvaniseret stål. Truget kan desuden monteres på gulvet. Drikketruget har svømmer samt en rense- og tømmeprop i bunden, som kan tømme truget på 10 sekunder – en klar fordel, når vandet skal skiftes ud i en hektisk hverdag. 

STALDINVENTAR.DK HAR VANDFORSYNING TIL DIG 

Hos Staldinventar.dk har vi en lang række andet staldtilbehør end drikketrug, du ikke kan undvære i dit landbrug. Kig nærmere på vores fodertrug, fodervogne og vores store udvalg af vandforsyning, som tilsammen sikrer dig, at dine dyr holder sig mætte og hydrerede døgnet rundt. Husk at du også kan få frostfrie drikketrug og frostfrie drikkekopper hos os, som kan placeres udenfor året rundt. Vi har helt sikkert noget, du kan bruge til dit staldmiljø.

Hvis du har spørgsmål til vores drikketrug eller vores øvrige sortiment af staldtilbehør, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved tlf. +45 97 12 73 94 og vores mail info@staldinventar.dk, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, så du kan være helt sikker på at få kyndig vejledning hos os.