Drikkekopper

Vand er kilden til liv og er derfor en afgørende faktor for, at vores kroppe fungerer optimalt. Derfor forhandler vi hos Staldinventar.dk selvfølgelig et godt udvalg af drikkekopper i en høj kvalitet, så dine dyr nemt kan tilgå vand, når behovet er der. Vores drikkekopper har en lang holdbarhed, så du kan være sikker på at have din kop i mange år fremover, når du køber dem hos os.

Du kan finde drikkekopper hos os i bl.a. plast, rustfrit stål og galvaniseret stål – så der er en til enhver smag og behov. Vores kopper fås desuden både med og uden rørventiler. Se vores brede udvalg nedenunder og find den, der passer bedst til dit staldmiljø og dine dyr.

4 varer

Faldende orden
pr. side

KØB DRIKKEKOPPER TIL HESTE OG ANDRE DYR I HØJ KVALITET 

Drikkekopper er en essentiel del af det staldtilbehør, der er nødvendigt at have, når man driver et landbrug. Vi har et bredt udvalg, så du kan finde lige den, der passer til dit staldmiljø. Du kan få drikkekopper i flere forskellige materialer hos os, nemlig plast, rustfrit stål, støbejern og varmgalvaniseret stål.

Drikkekopperne i plast er fra det populære og anerkendte mærke La Buvette, som er ekspert inden for produktion af staldtilbehør. Med disse kopper fra La Buvette er der taget ansvar for både miljøet og kvaliteten, så du kan investere i disse med god samvittighed. Plastdrikkekopperne er desuden lette at tilpasse ved ændrede dyrehold og ændrede krav til kapacitet.

Du kan også få drikkekopper i rustfrit stål med rørventil, og hvor der samtidig er en let adgang til ventilen fra tre sider, så flere dyr kan tilgå koppen samtidig. Vi har også kopper i varmgalvaniseret stål og i støbejern med rørventil. Hos Staldinventar har vi et stort udvalg – så det er bare op til dig at vælge, hvilken drikkekop du bedst kan lide til dit staldmiljø.

VI HOS STALDINVENTAR.DK OPTIMERER DIT STALDMILJØ 

Foruden vores drikkekopper i forskellige materialer har vi hos Staldinventar.dk også andre produkter til vandforsyning. Du kan bl.a. få frostfrie drikkekopper, som sikrer en længere holdbarhed grundet deres frostfrie materiale, ligesom du kan få drikketrug specielt udviklet til kreaturer i løsdrift. Her kan du selvfølgelig også få en frostfri drikketrug.

Vi hos Staldinventar.dk vil hellere end gerne hjælpe dig med at få afklaret nogle spørgsmål, hvis du skulle sidde inde med nogle. Vi har mere end 30 års erfaring med levering af staldinventar og kan derfor give dig god indsigt i branchen. Du kan kontakte os via tlf. +45 97 12 73 94 eller via vores mail på [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig med at optimere dit staldmiljø!