Vandforsyning

Hos Staldinventar.dk har vi et stort udvalg af vandforsyning til dit staldmiljø, så du kan finde lige det, der passer til dit og dine dyrs behov. Derfor inkluderer vores udvalg alt lige fra drikkekopper til drikketrug, som du naturligvis kan få både som regulære og frostfrie. Vi forhandler bl.a. produkter fra mærkerne La Buvette og OK, så du er sikret den gode kvalitet og slidstærke holdbarhed, uanset hvad du køber hos os.

Det er vigtigt at være dækket ind i al slags vejr og give alle dyr den vandforsyning, de har brug for. Så uanset om du har brug for drikkekopper, der giver få dyr mulighed for at drikke samtidigt, eller drikketrug, som især er velegnet til kreaturer i løsdrift, så finder du noget til dig her på siden.

DRIKKEKOPPER TIL HESTE – BÅDE FROSTFRIE OG REGULÆRE 

Vi forhandler drikkekopper i både plast, støbejern, rustfrit stål og varmgalvaniseret stål, som sikrer dig høj kvalitet. Kopperne fås både med og uden rørventiler, så du kan vælge det produkt, der passer til dit behov.

Se også vores frostfrie vandkopper, der med deres indbyggede varmelegemer nemt kan bevare en høj temperatur i frostgrader, så vandtilførslen ikke stopper. Du kan naturligvis også købe transformere til de frostfrie drikkekopper samt monteringsrør, så de fungerer helt optimalt. Alt efter om dine dyr befinder sig mest indenfor eller udenfor, har vi hos Staldinventar.dk altså gjort det nemt for dig at finde lige den drikkekop, der passer bedst til dit staldmiljø.

DRIKKETRUG OG FROSTFRIE DRIKKETRUG 

Har du kreaturer i løsdrift, vil vores drikketrug helt sikkert være det rigtige for dig. Vi forhandler drikketrug i mange forskellige størrelser, farver og materialer, så det er bare op til dig at vælge. Du kan både finde drikketrug, der skal monteres på vægge, og trug, som kan monteres på gulve. Så alt efter hvor stort et drikketrug, du ønsker, kan du altså være sikker på at finde dit ideelle her. 

Vi har naturligvis også frostfrie drikketrug til de kolde vintermåneder, så dyrene kan få vand udenfor. Trugene er isolerede og frostfrie ned til minus 25 grader, hvilket sikrer dig, at vandet aldrig vil fryse til. Drikketrugene kan indeholde mange liter, så flere kreaturer kan drikke samtidigt uden at løbe tør for vand. Med vores frostfrie drikketrug får du drikkeklart vand hele året rundt.

VI DÆKKER DIG IND MED VANDFORSYNING 

Vi hos Staldinventar.dk sørger for, at du er dækket ind med vandforsyning til enhver årstid. Har du brug for andet end vandforsyning til dyrene, så tag et kig på vores øvrige udvalg af staldtilbehør. Vi har også et godt udvalg af fodertrug, fodervogne og høhække, så dyrene også kan blive forsynet med mad, når behovet opstår.

Du kan kontakte os på tlf. +45 97 12 73 94 eller via vores mail [email protected], hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter til vandforsyning i stalden. Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi har mere end 30 års erfaring og kan derfor give dig en god indsigt i branchen. Vi glæder os til at hjælpe dig.