Trillebør

Her hos Staldinventar.dk kan du finde de populære Ravendo-trillebøre, som kan bruges til en lang række forskellige formål i dagligdagen. Ravendo er eksperter inden for deres felt og tilbyder trillebøre i suveræn kvalitet til overkommelige priser. Trillebørene fås både til børn, landbrug og havebrug, så der er en ideel trillebør til de fleste situationer. Hvis du driver et landbrug, så er en trillebør en uundværlig del af dit staldtilbehør, så køb en i høj kvalitet i dag.

Gå på opdagelse i vores sortiment af Ravendo-trillebøre nedenfor og find din favorit. Vi har som nævnt trillebøre til mange forskellige formål, så det er bare op til dig at finde frem til, hvilken du har brug for – eller om du har brug for flere forskellige. En ting er i hvert fald sikkert – uanset hvilken du vælger, så vil du få en ny favorittrillebør til hverdagens gøremål.

3 varer

Faldende orden
pr. side

FIND TRILLEBØRE FRA RAVENDO TIL STALDEN HER 

Hvis du er på udkig efter trillebøre til stalden, så kan du vælge mellem flere forskellige hos os. Tag et kig på vores staldkærre, som kan rumme en masse og derfor vil være helt ideelle at bruge i et landbrug. Brug fejekærren, når der skal transporteres halm ind eller ud i stalden, eller når store mængder foder skal transporteres. Aldrig har det været nemmere at flytte store mængder fra et sted til et nyt. 

Du kan også få halmballevogne hos os, der kan transportere stakkevis af halmballer sikkert fra A til B i landbruget. Nemt og sikkert kan dyrene få nyt halm, og du behøver ikke at flytte halmballerne enkeltvist hver gang. Vi har også regulære landbrugsbøre her på siden, som kan bruges til mange gøremål i landbruget. Fælles for alle trillebørene er den uovertrufne og slidstærke kvalitet.

VI HAR TRILLEBØRE TIL HAVEN 

Vi har selvfølgelig også trillebøre hos os, som kan bruges af dig, der ikke driver et landbrug. Vi har nemlig også den populære folkebør samt multibøre og standardbøre, som alle kan bruges til de fleste formål ude i den friske luft. Det kan være alt fra transport af grene og haveartikler til sand og grus eller lignende. Se desuden vores regulære havebør, som helt sikkert vil blive uundværlig for dig, når havesæsonen går ind. 

Til de yngste har vi også en børnebør, så de kan være med ude i haven. En trillebør er populær hos børn, så den vil helt sikkert falde i god jord. Børn elsker at komme med de voksne ud i haven, når det er godt vejr, så hold børnene beskæftigede med Ravendos børnebør, når havearbejdet skal klares. Vær opmærksom på, at de fleste af vores trillebøre leveres usamlet. 

STALDINVENTAR.DK HAR ALT TIL STALDEN 

Hos Staldinventar.dk dækker vi dig ind med tilbehør til stalden. Derfor har vi foruden trillebøre naturligvis også en bred vifte af andre vigtige remedier til stalden. Du kan bl.a. finde alt lige fra høhække og spande til vandforsyning i form af drikkekopper og drikketrug, der selvfølgelig fås både som almindelige og frostfrie. Vi har alt til dit staldmiljø hos os, så det er bare om at kigge dig omkring her på vores webshop.

Giv os et kald på tlf. +45 97 12 73 94 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til vores trillebøre. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på vej til at vælge den helt rigtige trillebør for dig, hvis du er i tvivl. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, så vi tilbyder dig naturligvis kyndig vejledning, når du kontakter os. Vi ser frem til at høre fra dig.