Spande

En foderspand er et uundværligt tilbehør i hverdagen, når man driver et landbrug. Derfor har vi hos Staldinventar.dk et stort udvalg af spande i forskellige størrelser og former, der både kan bruges til foder, drikke og opbevaring, alt efter hvad du har mest behov for. Vi har staldtilbehør og redskaber til ethvert landbrug og staldmiljø.

Gå på opdagelse i vores udvalg af spande og find den, der passer bedst til dit landbrug. Vi har både foderspande til små dyr som geder eller får og til store dyr som heste eller køer, så ingen dyr skal blive snydt. Du har altså mulighed for at finde en spand hos os, som passer præcis til dit og dine dyrs behov. Køb spande til en fordelagtig pris hos Staldinventar.dk i dag!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

FIND FODERSPANDE MED LÅG TIL HESTE, KØER, GEDER M.FL. HER 

Her på siden finder du vores store udvalg af spande til foder, drikke og opbevaring. Vores spande varierer i størrelser, hvor dem med mest plads kan rumme op til 70 liter, mens de mindste har plads til 5 liter. Alle spandene fås i forskellige farver og med eller uden låg. Foruden spande tilbyder vi et beslag i plast til den spand her på siden, der kan indeholde 20 liter og har flad ryg, så du er helt dækket ind, hvis din spand skal hænges op. Denne spand er velegnet til både vand og foder og er let at transportere med den flade side, som kan støttes mod benet. 

Mangler du en lille spand, der er velegnet til vand, og som ser indbydende ud med sin transparente, blå farve, så kig nærmere på vores plastspande, der kan indeholde 5 liter. Spandene har et praktisk håndtag, og de er lette at transportere, så du kan tilbyde dine dyr vand alle steder. Vi forhandler også et løst låg til de små spande, som kan lægges på spandene efter behov. 

Er du omvendt på udkig efter en foder- eller opbevaringstønde med låg, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi har fodertønder, som kan indeholde fra 35-70 liter, så dyrene kan få al det foder, de har brug for. Det er bare op til dig at vurdere, hvilken størrelse der vil passe bedst til dine dyr.

STALDINVENTAR.DK HAR DIT STALDTILBEHØR 

Foruden vores spande har vi hos Staldinventar.dk en lang række staldtilbehør, som er essentielt, når man driver et landbrug. Tag et kig på vores udvalg af fodervogne, drikketrug og høhække og se, om der kunne være noget for dine dyr, så de kan få optimale drikke- og spiseforhold. Vi forhandler naturligvis også staldvinduer og stalddøre, hvis du er på udkig efter andet end staldtilbehør. Vi har alt til dit staldmiljø. 

Hvis du har spørgsmål til vores spande eller vores øvrige staldtilbehør, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring med levering af staldinventar og har en god indsigt i branchen. Du kan træffe os på tlf. +45 97 12 73 94 eller skrive til os på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.