Høhække

Der findes en lang række staldtilbehør, der er uundværligt for dit landbrug – og høhække til dine dyr er noget af det. Derfor tilbyder vi hos Staldinventar.dk et stort udvalg af høhække i gode kvaliteter og holdbare materialer, så du er sikker på at have din høhæk i mange år, når du køber høhække hos os til dine dyr.

Høhække er en vigtig investering, når du har et landbrug, da høhækken holder høet over jorden, så dyrene ikke træder rundt i det. Derfor mindsker høhække spild af hø og grønhø og sikrer samtidig, at dyrene får tørt foder og hø at spise. En høhæk er altså en bæredygtig løsning til dit staldmiljø, som også giver dyrene gode spiseforhold.

4 varer

Faldende orden
pr. side

HØHÆKKE TIL HESTE OG ANDRE DYR

Vores udvalg af høhække fås i flere størrelser og former, så du er sikker på at finde netop den høhæk, der passer til dit landbrug og dine dyr. Vi har både enkelt høhække og dobbelt høhække, og lige meget hvor høhækken skal monteres henne, kan du finde en høhæk hos os, der passer til dine behov. Vi har høhække til montering på hjørner, på skillevægge og på regulære, flade vægge. Du kan få høhække hos os, som er galvaniseret eller elgalvaniseret, hvilket sikrer, at høhækkene ikke ruster og holder i længere tid. Vores høhække er alle nemme at rengøre, så det er nemt for dig at bibeholde et godt staldmiljø.

Hos os kan du både finde høhække med og uden opsamlingstrug, og her er det op til dig at vurdere, hvad der vil bidrage bedst til dit landbrug. Med en høhæk med opsamlingstrug undgår du yderligere spild af hø og grønhø, som falder ned, når dyrene spiser. Her vil opsamlingstruggen gribe høet og gøre det nemt for dyrene at spise det hø, som er faldet ud af høhækken. Derfor undgår du spild af hø med opsamlingstruggen, og dit staldmiljø forbliver intakt. Vores høhække med opsamlingstrug kan indeholde 26 liter og er i et kraftigt, galvaniseret materiale.

Høhækkene uden opsamlingstrugs størrelser varierer – alt efter hvilken form høhækken har. Her kan du vælge din høhæk efter hvilke dyr og hvor mange dyr, der skal benytte sig af høhækken, og om det i den forbindelse vil være mest fordelagtigt med f.eks. en dyb eller mindre dyb høhæk.

SE VORES STORE UDVALG AF STALDTILBEHØR 

Foruden vores høhække forhandler vi hos Staldinventar.dk en række forskelligt staldtilbehør, der er nødvendigt for dig at have i landbruget. Vi tilbyder bl.a. fodertrug, fodervogne samt spande, og fælles for al tilbehøret er, at det er god kvalitet, hvilket sikrer lang holdbarhed. Vi har også et bredt udvalg af hestebokse hos os, hvor du kan placere din høhæk til din hest. Med andre ord har vi altså alt, du skal bruge, for at optimere dit staldmiljø og give dine dyr og dig selv de bedste forhold.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores mange produkter, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefonnummeret +45 97 12 73 94 eller via vores mail på [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig!