Fodervogne

Når man driver et landbrug, er der mange forskellige redskaber, der er uundværlige, og som får landbruget til at hænge sammen. Vi hos Staldinventar.dk vil gerne hjælpe dig og dit landbrug med at fungere optimalt, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af staldtilbehør og redskaber til dit staldmiljø, heriblandt fodervogne til heste og andre dyr.

Fodervogne er uundværlige for dig og dine dyr, da de sikrer, at dine dyr får foder samlet ét sted, samtidig med at fodervognenes dybde gør, at foderet forbliver i vognen og ikke sviner. Fodervogne kan også bruges til transport af f.eks. halm, byggematerialer eller affald – og altså ikke nødvendigvis blot foder. Der findes mange forskellige fodervogne på markedet, og det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvilken man skal vælge. Her skal du overveje, om du vil købe en stor fodervogn eller flere mindre – alt efter dine behov og mængden af dine dyr.

5 varer

Faldende orden
pr. side

FIND EN FODERVOGN, DER PASSER TIL DINE BEHOV 

Vi hos Staldinventar.dk har et sortiment af forskellige fodervogne fra forskellige mærker som Ravendo og La Buvette, som begge er eksperter inden for deres felt. Derfor kan du være sikker på, når du køber fodervogne hos os, at producenten har taget ansvar for både miljøet og kvaliteten af fodervognene. Fælles for alle vores fodervogne er, at de er i topkvalitet til en god pris.

Du kan vælge din fodervogn efter dine behov. Vores fodervogne fra La Buvette er lavet i materialet polyethylen, som kan holde til al slags vejr og har en god bestandighed. Fodervognene fra La Buvette har desuden en forstærket kant, hvilket gør dem yderligere holdbare. Med to store hjul, to drejbare hjul samt integrerede håndtag er de lette at manøvrere med, så du uden problemer kan transportere fodervognene frem og tilbage ved fodring af dyrene.

Fodervognene fra Ravendo er ligesom vognene fra La Buvette letkørende og nemme at transportere. Vognenes fleksible hjul gør, at de kræver minimal vendeplads. Ravendo-vognene har også en stor rummelighed, da de kan indeholde 200-400 liter, alt efter, hvilken du vælger. Alle vores fodervogne leveres usamlet.

Fodervognene hos os fås i forskellige størrelser, så der er plads til forskellige mængder foder til dine heste og andre dyr – eller rummelighed til andre materialer end føde. Vores mindste fodervogn kan rumme 140 liter, mens den fodervogn, der kan indeholde flest liter, kan indeholde 400 liter. Det er blot op til dig at vurdere, hvilken fodervogn, der vil passe bedst til dine behov og dit staldmiljø.

VI HOS STALDINVENTAR.DK HAR DIT STALDTILBEHØR 

For at optimere dit staldmiljø på bedst mulig vis, kræver det mere end at investere i en god og holdbar fodervogn. Hos Staldinventar.dk har vi samlet en række staldtilbehør til dig, som alle er med til at forudsætte, at du har alle de redskaber, du skal bruge til dit landbrug. Foruden fodervogne kan du bl.a. få fodertrug og vandforsyninger af flere slags, så dine dyr kan få gode spiseforhold. Vi forhandler også staldvinduer og stalddøre, som du kan få skræddersyet, så de passer til netop din stald.

Vi hos Staldinventar.dk vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores fodervogne eller vores andre produkter. Vi har mere end 30 års erfaring med levering af staldinventar og har derfor en god indsigt i branchen. Du kan kontakte os på telefonnummeret +45 97 12 73 94 og via mail på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej med at optimere dit staldmiljø!