Fodertrug

Et landbrug drives ofte med dyr som en vigtig instans, og derfor er det vigtigt at tilbyde dyrene de bedste omgivelser og betingelser. Her hos Staldinventar.dk har vi et stort udvalg af redskaber og staldtilbehør til din stald og dine dyr – og heriblandt finder du naturligvis fodertrug.

Fodertrug er meget vigtige at have i dit staldmiljø, så dyrene har fri adgang til mad. Vi hos Staldinventar.dk har fodertrug i mange forskellige størrelser og udformninger, og de kan både benyttes til indendørs og udendørs forbrug. Du kan finde fodertrug hos os med plads til 12 liter og helt op til 100 liter. Med andre ord har du altså muligheden for at finde lige den fodertrug, der passer til dit staldmiljø og dine dyr.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

FIND FORSKELLIGE STØRRELSER AF FODERTRUG TIL HESTE MV.

Alle vores fodertrug her hos Staldinventar.dk er fra mærket OK PLAST, som udvikler og fremstiller artikler af plast til dyr. Alle produkterne er i høj kvalitet og fremstillet i en speciel plast, der sikrer lang holdbarhed. Du kan altså være sikker på at investere i topkvalitet, når du køber fodertrug hos os. 

Vores fodertrug kommer i grønne og brune farver, som passer ind i ethvert staldmiljø – det eneste der adskiller det brede udvalg fra hinanden er, at de alle er udformet forskelligt og er velegnede til forskellige dyr og formål. Du kan f.eks. få langtrug med ophæng hos os med plads til både 50 liter og 100 liter, som kan hænges op på rør eller inventar. Et langtrug er især en optimal løsning til fodring af flere dyr samtidig.

Du kan også få trug med ophøjet ryg og med en smal udformning hos os, som mindsker foderspild, og du undgår samtidig, at din stald bliver svinet til med foder. Vi har også fodertrug med en regulær spildkant, der er til heste, og som griber det foder, der skulle falde ved siden af. Endvidere har vi også fodertrug, som er velegnede til transport og stævner med deres ophæng og bæregreb, så du også kan tilbyde din hest vores fodervogne uden for stalden.

STALDINVENTAR.DK ER DIN FORHANDLER AF STALDTILBEHØR

Med en fodertrug kommer du langt i processen med at optimere dit staldmiljø – men fodertrugene kan ikke stå alene. Derfor har vi hos Staldinventar.dk naturligvis en lang række staldtilbehør til dig, du ikke kan undvære i dit landbrug. Du kan bl.a. få fodervogne og drikkekopper i god kvalitet, som sikrer dine dyr optimale spiseforhold. Hvis det ikke er tilbehør til din stald, du leder efter, kan du selvfølgelig også få andre uundværlige produkter til stalden. Se desuden vores populære hestebokse, som kan skræddersyes, så de passer til lige netop din stald og din hest.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker vejledning, hjælper vi hos Staldinventar.dk dig gerne på vej. Du kan være sikker på at få kompetent vejledning, da vi har mere end 30 års erfaring med levering af staldinventar. Vi kan kontaktes på tlf. +45 97 12 73 94 eller via vores mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.