Staldtilbehør

Når man er indehaver af en stald, så ved man også, at der er en hel del staldtilbehør, der er nødvendigt at have, for at det hele kan fungere. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af forskelligt staldtilbehør, hvoriblandt vi tilbyder fodertrug, spande, høhække, fodervogne, trillebøre og diverse vandforsyning. Fælles for alt dette tilbehør er først og fremmest, at det er lavet af materialer i god kvalitet, hvilket gør, at holdbarheden er meget lang. Du kan derfor have dit staldtilbehør i rigtig mange år frem. 

Staldtilbehøret kan være med til at optimere staldmiljøet og gøre omgangen i stalden og de tilhørende rutiner nemmere og mere overskuelige. Gå derfor på opdagelse i de forskellige kategorier med tilbehør og find det, som du har brug for.

Vand- og madforsyning: drikkekopper, drikketrug og fodertrug

Med en drikkekop eller et vandtrug giver du din hest nem adgang til vand. Iblandt vores udvalg af vandkopper og drikketrug findes der mange forskellige modeller, og derfor er det vigtigt, at du vælger netop den model, der lever op til kravene for dig og din hest. Du skal eksempelvis finde ud af, om du ønsker vandforsyning til en eller flere heste, da dette har en betydning for størrelsen. Hertil skal du finde ud af, om du ønsker at investere i en frostfri vandforsyning til din hest. Vi har både frostfrie drikkekopper og frostfrie drikketrug, som er ideelle, hvis du vil sikre din hest frisk vand året rundt. Om vinteren undgår du desuden, at vandet fryser fast og at din hest derved står og tørster.

Udover at det er vigtigt, at dine heste har fri adgang til vand, så er det også vigtigt, at de altid har adgang til mad. Derfor har vi også et større udvalg af fodertrug i forskellige størrelser til både indendørs og udendørs brug. Se nærmere på vores sortimenter af vand- og madforsyning, så du kan garantere din hest de bedste forhold døgnet rundt.

Gør hverdagen i stalden nemmere med forskelligt staldtilbehør

Med det rette staldtilbehør kan du optimere staldmiljøet samtidig med, at du får nogle nemmere arbejdsgange. Med en trillebør kan du eksempelvis hurtigere transportere diverse ting fra A til B, samtidig med at du skåner din ryg. Foderspande er desuden gode til lynhurtigt at fylde hestens vogn eller fodertrug op med nye forsyninger. Der er mange redskaber, der kan gøre hverdagen i stalden nemmere og mere overskuelig, og derfor er det blot med at se nærmere på varerne her på siden, så du kan finde netop det, som du står og mangler. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, hvilket du kan gøre ved at ringe til os på tlf. 97 12 73 94 eller sende en mail til [email protected]. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.