Kalvehytter

Hos Staldinventar.dk finder du et godt udvalg af kalvehytter i forskellige størrelser og udformninger. Vi forhandler herunder også løbegårde, høhække og kalveskåle, så de små kalve ikke skal mangle noget, når de kommer udenfor. Giv kalvene de bedste betingelser og en god start på livet i et trygt miljø med vores kvalitetsrige kalvehytter, løbegårde og alt, hvad der hører til, som du finder her på siden.

Gå på opdagelse i vores gode sortiment nedenfor og find lige det, du har brug for til at optimere dit staldmiljø. Det er videnskabeligt bevist, at udendørs opdræt af kalve er med til at sikre bl.a. forbedret sundhed og vækst, så køb kalvehytter og tilbehør hertil hos Staldinventar.dk i dag og vær et skridt foran.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

KØB KALVEHYTTER SAMT HØHÆKKE, LØBEGÅRDE M.M. TIL KALVE HER 

Her på siden har vi kalvehytter i et væld af forskellige udformninger fra det anerkendte mærke La Buvette. Vores kalvehytter hedder Megastar, Logistar og Ministar, og de er alle i absolut høj kvalitet. Megastar kan rumme op til 7 kalve, Logistar op til 3 kalve, mens Ministar er optimal til 2 kalve. Alle hytterne er fremstillet i slagfast, solreflekterende og UV-bestandigt polyethylen-plast, så du kan være sikker på, at kalvene får de bedste betingelser, når de befinder sig i kalvehytten.

Til kalvehytterne forhandler vi løbegårde, som passer til Ministar og Logistar, da de nemt kan placeres for enden af kalvehytten. Løbegåden er lavet af et galvaniseret fronthegn, og så giver den kalvene en stor bevægelsesfrihed, når de skal luftes uden for kalvehytten. Du kan naturligvis også få en høhæk til løbegården her på siden, som monteres indvendigt i gården, så de små kalve kan forsyne sig, når behovet opstår.

Vi har også flere forskellige kalveskåle samt en skålholder, så kalvene har alt, de har brug for i løbegården. Skålholderne kommer med en lås, så skålene ikke falder ud af holderen i tide og utide. Med andre ord er Staldinventar.dk det helt rigtige sted for dig at starte, hvis du venter kalve i landbruget – vi har alt, du skal bruge. 

VI HAR ALT DU HAR BRUG FOR TIL KALVE

Du kan finde et væld af andre produkter hos Staldinventar.dk, som vil være fordelagtige i dagligdagen med kalve og andre dyr. Vi sørger for, at du og dyrene ikke skal mangle noget. Du kan derfor med fordel kigge nærmere på vores staldtilbehør som drikketrug, fodertrug, fodervogne og trillebøre, som alle fås i flere forskellige variationer. Staldinventar.dk er det rette sted at starte, når remedierne i stalden skal optimeres. 

Du er velkommen til at give os et kald på tlf. +45 97 12 73 94, skrive til vores mail [email protected] eller vores kontaktformular og få en uforpligtende snak om vores kalvehytter. Hvis du har spørgsmål til hytterne eller vores øvrige produkter, besvarer vi også med glæde dem. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert finde det rigtige for dig. Vi ser frem til at høre fra dig.