Retur & ombytning

Ordrer og returneringer

Ordre - detaljer

  • Indtast efternavn og email/postnummer ligesom betalingsadressen.

* Påkrævede felter

”Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. ”

Reklamation 

Midtjyden Staldinventar yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Fortrydelsesret

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, eller fortryder du af andre årsager har du ifølge købeloven en fortrydelsesret på 14 dage. Midtjyden Staldinventar tilbyder 30 dages fortrydelsesret på alle standart vare købt via webshoppen. Bemærk dog venligst, at Midtjyden Staldinventar ikke refunderer varer, der er beskidte eller ødelagte på nogen måde. Varen skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen.

Du kan altid inden for de 30 dage returnere standart produkter, så længe produkterne er i samme stand og emballage, som ved leveringen. Du må selv dække returomkostningerne. Det er vigtigt at du sender dine konto oplysninger med retur så vi kan overføre pengene til dig. Det gælder også ved en ombytning vi sender pengene retur når vi modtager varen, og så opretter du en ny ordre med ønskede produkt.

Ved betaling med Dankort hæves penge først når varen afsendes.

Bemærk! Det er dit ansvar at varen kommer til vor adresse i væsentlig samme stand.

Forskel på standart og ikke standart vare.

De fleste vare på shoppen er standart vare, som er omfattet af retur retten. Det vil fremgå tydeligt for de produkter som ikke er standart vare at det er produkter som fremstilles specielt og derfor ikke kan retuneres.

Retur adresse

Midtjyden Staldinventar

Industriparken 35

DK-7400 Herning