Stalddøre og porte

IMAG0092IMAG0093Midtjyden Staldinventar skræddersyr stalddøre, porte og vinduer i alle størrelser og udformninger. Alle stalddøre leveres med kraftige justerbare hængsler.
Staldøre kan både være som indgang til stalden og som udgang fra en hesteboks så det er nemt at lukke hesten på fold.

 

 

 sl

Skydeporte - Stalddøre

Vores skydeporte stalddøre kan bestilles i alle mål. Skydeportene kan leveres med enten hårdttræ eller lærkeplanker. Du har mulighed for at få indsat glas i den øverste del, så der kommer lysindfald i stalden. Eller du kan vælge en port med træ i både øverste og nederste ramme. Skydeportene har en kraftig skinne og ruller, der sikrer nem betjening og lang holdbarhed.

Skinne, ruller og alle beslag er inkluderet i prisen.

Skydeporte kan laves større en hængslede døre da de ikke er monteret i en ramme. Så har du et dørhul på over 250x250 cm. kan en skydeport være den helt rigtige løsning.

Vi er altid klar med rådgivning om hvilken type af dør/port du skal vælge

 

Untitled-3   

 sl

 

Hvorfor vælge Midtjyden Staldinventars stalddøre?

Der er mange gode grunde til at vælge os som leverandør af stalddøre. Her er et par af dem
Hos Midtjyden Staldinventar har vi over 25 års erfaring med fremstilling af stalddøre staldporte. Det betyder, at vi kan give dig professionel rådgivning omkring valg af døre/porte, og vi kan lave skræddersyede løsninger, efter dine ønsker.

Hos Midtjyden Staldinventar sætter vi en ære i at levere godt håndværk, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores materialer. Så hos os er du altid sikker på at få en kvalitetsvare til en god pris. Derudover inkluderer vores priser altid justerbare hængsler til stalddørene. Vi holder, kort sagt, af at kvalitetshåndværk og glade kunder.

Untitled-4

 sl

Stalddør med sideparti

Midtjydens stalddøre med sideparti kan leveres i mange forskellige variationer. Du kan f.eks. få lavet et harlekin-vindue i døren, eller få tilføjet en bue foroven. Du kan også vælge at få indsat glas i hele den øverste del.

Stalddøre med sideparti kan leveres i bredden 150 cm til 220 cm. Ved bredde mindre end 150 cm, vil der ikke være plads til sidepartiet, og løsningen vil derfor være en enkel dør uden sideparti. Ved bredde over 220 cm, vil løsningen være en 2-fløjet port med lige store døre.

sideparti

 sl

2-fløjet port med glasparti

Midtjyden Staldinventar leverer flere forskellige typer 2-fløjede staldporte.
Du kan f.eks. vælge en model med lærketræ med glasparti over døren. Glaspartiet giver et elegant look til indgangen, og giver derudover også ekstra lysindfald til stalden. Lærketræet er en solid træsort, der kan males i alle farver, så du har mulighed for at give porten dit helt eget særpræg.

glas

 sl

Dobbelt stalddør

Alle stalddøre laves på mål efter dine ønsker. Alle dobbelt stalddøre kan leveres i en brede mellem 200-300 cm. og en højde op til 350 cm.

Men den korteste side må ikke være større end 250 cm. Så er porten 300 cm bred kan højden max være 250 cm. og omvendt.

Alle stalddøre og staldporte kan leveres med lærke eller hårdttræs planker. Alle planker har feder og not så når træet trækker sig lidt sammen vil det ikke ses på samme måde som planker uden feder og not.

Sidepartiet lukkes med 2 kraftige fjerepåvirket skudrigler.

Alle stalddøre porte og dobbelt stalddøre kan leveres med glas i den øverste del. Hvis porten er ind til fx en løsdrift kan der monteres gitter for vinduer. Alt glas er hærdet glas.

2-flojet

 

sl

Stalddør med bue og Ruko-lås

Hos Midtjyden Staldinventar laver vi mange forskellige stalddøre. Du kan vælge stalddøre i enten lærketræ eller hårdttræ. Og du kan selv vælge, om stalddøren skal have en lige eller en buet kant foroven. Alle vores døre kan leveres med Ruko-lås, hvis du ønsker det.

ruko

 

sl

2-delt stalddør

2-delt stalddør med glas og gitter i øverste del og hårdttræ i den nederste del. Med denne stalddør bliver hesten forvaret sikkert og er beskyttet mod vind og vejr, samtidig med at hesten har mulighed for at kigge ud og får meget naturligt lysindfald i hesteboksen.

2-delte stalddøre kan leveres op til 150 cm. i breden. Kan leveres med eller uden gitter og sprosser.

2-delte stalddøre kan også leveres med træ i øverste del med et lille harlekin vindue.

Kan også leveres med lærketræ.

 2-delt

 

sl