Hestebokse


 

 

 

info-plywood_2

l_rk_1
h_rdttr__1
info_om_plast
l_sdrift_2
hestebokse_med_bue
udmugning
 

 1

 

Midtjyden laver hestebokse i alle størrelser til en billig pris og kan udarbejde skræddersyede løsninger. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig på telefon 97 12 73 94 eller info@staldinventar.dk

Midtjydens hestebokse opfylder alle krav til hestens velbefindende, hvad enten det gælder en enkelt boks eller professionelle staldmiljøer. Vores hestebokse er udviklet i samarbejde med hestefolk.

Hos Midtjyden tilbyder vi både standard og specialdesignede hestebokse. Alle vores hestebokse består af et forstykke samt et sidestykke, og de kan leveres med enten højre- eller venstremonteret skydedør. Skydedøren er monteret i en skinne med galvaniserede rullehjul og rustfri kuglelejer. Skinnen og gulvbeslaget på kan justeres, så hesteboksen også kan monteres på ujævnt underlag. Vores hestebokse er lavet af slidstærke materialer og leveres galvaniserede, så du er sikker på en lang holdbarhed, og alle nødvendige materialer til befæstelse i gulv eller væg er inkluderet i vores priser.

Midtjydens standard hestebokse er af høj kvalitet og fås i mange forskellige mål og materialer.

Vi har altid hestebokse på lager i følgende størrelser:

  • 300 cm bredde x 220 cm. højde
  • 350 cm bredde x 220 cm. højde
  • 400 cm bredde x 220 cm. højde

Ønsker du bokse i andre størrelser, er dette stadig en standart hesteboks, men lagerføres ikke. Hestebokse i andre størrelser kan vi levere indenfor 3-4 uger.

Bemærk! Alle elementer kan leveres i højder 200, 210 eller 220 cm.

Hesteboksene består af et forstykke samt et sidestykke og har alle skydedør i fronten. De fås med enten højre- eller venstremonteret skydedør, monteret i en skinne med galvaniserede rullehjul med rustfri kuglelejer, og skinnen og gulvbeslaget kan justeres, så hesteboksen også kan monteres på et ujævnt underlag.

Staldinventar til heste kan skræddersyes efter dine mål. Midtjyden Staldinventar er en af markedets førende leverandører af staldinventar til heste og vi levere solidt, slidstærkt og funktionelt staldinventar til konkurrencedygtige priser. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig på telefon 97 12 73 94

 

1

 

NYHED! Hestebokse til danmarks bedste priser

 Midtjyden lancerer nu Danmarks billigste dansk producerede hestebokse. Det gør vi faktisk uden rigtig at gå på kompromis med den gode kvalitet, som vi har været kendt for gennem de mere end 30 år vi har produceret hestebokse.

Hestebokse med skydedør

Specifikationer
- Opluk i skydedøre er standard
- Foderhul er standard (ved lodrette rør)
- Alle beslag skruer og bolte er inkl. i prisen
- Port skinner og dobbelt ruller (500 kg.)


Specifikationer stål
- Alle rammer er 40x40 profiler
- Lodrette rør er 25x25
- Vandrette rør 1”
- Højde 220 cm
- Leveres galvaniseret


Specifikationer træ
- 15 mm. vandfast plywood plade
- Pladen skæres og monteres af kunden

 

1

 

Nyt eksklusivt design

Midtjyden Staldinventar har gennem mange år produceret hestebokse i mange forskellige design. Nu har vi standardiseret et par af dem så de nu indgår i vores standard sortiment. Vi kan stadig lave bokse ud fra en tegning fra kunden eller vi kan lave tegningen i fællesskab.

Model ”bue op” har et dejligt stort opluk, som er nem at åbne med en en fjederpåvirket tremme.

Begge modeller kan leveres med eller uden de vandrette planker samt med ekstra udsmykning som er på billeder. Har du dit eget design er det heller ikke noget problem.

Hestebokse med bue
Hestebokse med bue 

1

 

Hesteboksens Skydedør

Hesteboksens skydedør har kraftige dobbeltruller, der til sammen kan modstå en belastning på 600 kg.

Hesteboksens skydedør har opluk, så hesten har mulighed for at stå med hovedet ude på staldgangen. Dørhullet er som standart 120 cm. men kan leveres på forskellige mål efter ønsker.

Alle døre er forsynet med en fjederpåvirket håndtag som selv lukker når døren skubbes i.

Ophæng til skinner og gulvbeslag er justerbare, det betyder at du ikke skal klodse bokse op hvis gulv eller væge er er skæve.

Skydedøre kan monteres som enten højre eller venstre dør, døren er den samme så ønsker man at ændre døren fra en højre til en venstre eller omvendt kan man bare flytte håndtaget til modsatte side.

opluk i skydedør

 

1

 

Vandrette eller lodrette rør 

Når du skal vælge vandrette eller lodrette rør i hestebokse bør du overveje hvad der passer bedst til dine heste, og ikke hvad du synes er pænest.

Vandrette rør er mest velegnet til forholdsvis rolige heste, fordelen ved vandrette rør er at stalden bliver mere lys og åben. Men åbenheden kan også være en ulempe, er der stor udskiftning af heste i stalden kan det give en del uro.

Lodrette rør bruges normalt i de lidt større stalde, hvor der findes lidt af alle heste, velegnet til stalde hvor der er stor udskiftning af heste, hingste, ungheste eller følhopper.

Vandrette og lodrette kan med fordel kombineres, ved at lave fronter med vandrette og sider med lodrette rør. Det giver en god kontakt mellem rytter og hest mens hestene er adskilt.

Hvis der er problemer med stor uro i stalden kan man vælge at lukke sidestykker helt eller delvist, med enten en plade eller planker.

Der er fordele og ulemper ved alle løsninger, og der er i sidste ende kun dig som ved hvordan dine heste opfører sig. Er du i tvivl så giv os endelig et kald eller en mail, vi deler gerne ud af vores erfaringer.

Vandrette vs. lodrette rør

 

1

 

Se hvordan vi laver hestebokse