Hestebokse

Det kan være svært at finde ud af hvilken hesteboks, der passer bedst til lige præcis dig og din hest. Hos Staldinventar.dk tilbyder vi rådgivning og skræddersyede løsninger, der sikrer din hest det bedst mulige staldmiljø. Hesteboksene findes både i en standard- og en specialløsning. Vi forhandler en lang række hestebokse i forskellige mål og materialer, som alle opfylder de kriterier, en hesteboks skal imødekomme ifølge lovgivningen om at holde heste. Vores hestebokse sikrer, at både dig og din hest ikke kommer til skade, når I færdes i boksen. 

Se vores udvalg af hestebokse herunder, hvor du både kan finde nogle modeller i løsdrift, hårdttræ, plast m.fl. Vi lægger stor vægt på, at vores hestebokse skal kunne købes til billige priser, men vi går samtidig ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du hos os udelukkende kvalitetsrige og solide hestebokse til yderst favorable priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.


HESTEBOKSE I FORSKELLIGE MÅL OG MATERIALER

Hos Staldinventar.dk sælger vi hestebokse i forskellige mål og materialer, så du kan få lige netop den hesteboks, der passer til dine behov. Den rette hesteboks er vigtig for din hests trivsel, og derfor er der en række forskellige ting, du bør overveje, inden du køber en hesteboks til din/dine heste.

Forinden du vælger en hesteboks, skal du gøre dig nogle tanker om den funktion, hesteboksen skal opfylde. Skal der blot være plads til en enkelt hest, skal den på sigt kunne rumme en hoppe med et føl, eller skal der være plads til to fuldvoksne store heste? Dette er nogle vigtige overvejelser at gøre sig, inden du køber en hesteboks, da funktionen ligeledes afhænger af den staldindretning, du skal vælge. Størrelsen på din hesteboks er ligeledes utrolig vigtig, og det er her afgørende, at størrelsen opfylder de krav, der stilles i lovgivningen om hold af heste. 

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvilken økonomi du har til rådighed. Generelt har vi hos Staldinventar.dk nogle rigtig gode priser på vores hestebokse, men ønsker du den absolut billigste løsning, der stadig indbefatter danskproducerede hesteboks, så finder du dette i vores economic hestebokse.

VI TILBYDER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

For at du kan få det mest optimale staldmiljø til din hest, tilbyder vi skræddersyede specialløsninger på vores hestebokse. Dette gælder ligeledes ved vores stalddøre og staldvinduer, hvis du også måtte være på udkig efter dette. Uanset dine behov så kan vi altså skræddersy vores forskellige løsninger herefter.  

Har du spørgsmål til vores produkter og skræddersyede løsninger, er du velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på enten mail til info@staldinventar.dk eller via tlf. 97 12 73 94. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.