Priser hestebokse plywood

Det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder af hestebokse, der findes på markedet. Hos Staldinventar.dk har vi et bredt udvalg af hestebokse i forskellige materialer, som alle sikrer både din og din hests sikkerhed, når I færdes i hesteboksen.

Hvis du ønsker et materiale til din hesteboks, som garanterer høj styrke og brudsikkerhed, og som samtidig er et særdeles økonomisk valg, så vil en hesteboks med Plywood være ideelt for dig! Hos Staldinventar.dk bruger vi kun Plywood, der er af den allerbedste kvalitet. I vores modeller er der brugt 21 mm birkefiner sat sammen i 15 lag og derudover 120 gram vandfast film for at sikre, at du får den stærkeste og sikreste hesteboks.

Er du nysgerrig på, hvorfor Plywood kunne være et godt valg for dig? Så læs med her. Plywood består af mange forskellige lag af træ, der er limet sammen, så det bliver robust og endda stærkere end en træplade – selvom de har samme tykkelse. Plywood er derfor en ekstremt stærk løsning, der derudover ikke kræver vedligehold.

4 varer

Faldende orden
pr. side

KØB HESTEBOKSE MED PLYWOOD-PLADER HER

Under hvert produkt har vi hos Staldinventar.dk gjort det overskueligt for dig at se, hvad der er inkluderet i prisen på det gældende produkt. Vi har også gjort det nemt for dig – du kan nemlig i dit køb af hesteboks hos os vælge, om du ønsker staldinventar med vandrette rør eller lodrette rør. Dette gælder både i valg af hesteboksens front og sidestykke. Når du har fundet ud af, hvad du har brug for, er det på tide at fortsætte med at tage valg – så vi kan skræddersy lige den hesteboks, du og din hest har brug for.

Du skal, når du har fundet det produkt, du ønsker, fortsætte med at tage en række valg, så du får din ideelle hesteboks. Her skal du vælge, om du foretrækker, at døren til hesteboksen skal være i venstre eller højre side samt den ønskede højde og længde på hesteboksen – men vores skræddersyede tilbud stopper ikke her. Du har endelig mulighed vælge, hvorvidt du ønsker at skære og montere Plywood-pladen selv – eller om vi hos Staldinventar.dk skal gøre dette for dig og inkludere det i prisen.

Hvis du ønsker en hesteboks i et andet materiale end Plywood, så har du også mulighed for at få det hos os. Vi kan tilbyde hestebokse i lærk, med hårdttræ og i plast – så det er op til dig at vurdere, hvad der vil passe bedst til dig og din hest.

VI HOS STALDINVENTAR.DK SKRÆDDERSYER TIL DIG 

Udover vores hestebokse har vi hos Staldinventar.dk alle de remedier, du har brug for til at optimere dit staldmiljø. Du kan finde alt fra stalddøre og staldvinduer til staldmåtter. Alle produkter er vigtige for at få det til at fungere i hverdagen for dig og din hest. 

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores mange produkter og skræddersyede løsninger, så skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefonnummeret 97 12 73 94 eller via mail på [email protected]. Vi vil gøre vores bedste for at vejlede dig i at skræddersy netop den løsning, der passer til dig.